Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Туристичний КВЕСТ «Прогулянки старим містом»

Дата: 19.03.2019 11:30
Кількість переглядів: 760

Фото без опису18 березня розпочалася підготовка туристичного квесту для молоді, що є одним із важливих компонентів проекту «Розвиток туризму – майбутнє міста» - який започаткувала Громадська організації «Бобринець – ІКС-тур».

Туристичний квест матиме назву: «Прогулянки старим містом». Всього готується два таких заходи, для учнів шкіл та студентів  міста, метою яких є пропаганда туристичної привабливості Бобринця, ознайомлення з його історичним минулим та сьогоденням.

Створюються команди, визначаються завдання, готуються екскурсоводи та відповідальні за команди. Перший проект стартує з Комунального закладу "Бобринецьке навчально - виховне об'єднання "Навчально - виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №1" Бобринецької міської ради. Координатор проекту – Наталія Телих, волонтери – Наталія Щіченко, Людмила Наумчак, Гергій Лашкул, Світлана Бадиця, волонтери молодіжного класу - Волошин Анастасія, Орленко Єлизавета та Мисевра Олексій.

Дозвілля молоді є досить важливим напрямом у нашій роботі. Саме тому ми й підтримуємо активний відпочинок!

Квест проводиться у рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що втілюється Спілкою "Громадські ініціативи України", регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області»Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь