Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Туристичний КВЕСТ «Прогулянки старим містом»

Дата: 19.03.2019 11:30
Кількість переглядів: 784

Фото без опису18 березня розпочалася підготовка туристичного квесту для молоді, що є одним із важливих компонентів проекту «Розвиток туризму – майбутнє міста» - який започаткувала Громадська організації «Бобринець – ІКС-тур».

Туристичний квест матиме назву: «Прогулянки старим містом». Всього готується два таких заходи, для учнів шкіл та студентів  міста, метою яких є пропаганда туристичної привабливості Бобринця, ознайомлення з його історичним минулим та сьогоденням.

Створюються команди, визначаються завдання, готуються екскурсоводи та відповідальні за команди. Перший проект стартує з Комунального закладу "Бобринецьке навчально - виховне об'єднання "Навчально - виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів №1" Бобринецької міської ради. Координатор проекту – Наталія Телих, волонтери – Наталія Щіченко, Людмила Наумчак, Гергій Лашкул, Світлана Бадиця, волонтери молодіжного класу - Волошин Анастасія, Орленко Єлизавета та Мисевра Олексій.

Дозвілля молоді є досить важливим напрямом у нашій роботі. Саме тому ми й підтримуємо активний відпочинок!

Квест проводиться у рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що втілюється Спілкою "Громадські ініціативи України", регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області»Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь