Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Програма "Молодіжний працівник в ОТГ"

Дата: 28.02.2019 15:33
Кількість переглядів: 676

Фото без опису27 лютого відбулася зустріч представників учнівсько-студентського парламенту та молоді Бобринецької ОТГ з тренеркою програми «Молодіжний працівник в ОТГ Кіровоградської області Оленою Арутюнян. На зустрічі були присутні як представники міської ради, так і студенти коледжу й училища, учні двох міських шкіл, філій,  молодь віком до 35 років.

Метою роботи була активізація та участь молоді у всіх сферах життя громади і суспільства в цілому: у соціальній сфері, в політиці, економіці, культурі та інших напрямках діяльності. На тренінгу детально розглянули та проаналізували драбину участі молоді Роджера Харта, що змусило учасників глибоко замислитись над своєю значимістю у прийнятті рішень на рівні громади. Молодь опанувала рівні взаємодії із владою: інформування – консультації – діалог – партнерство.

Наразі ведеться робота по створенню у Бобринецькій ОТГ такого дорадчого органу при міській раді як молодіжна рада, яка буде займатися адвокацією інтересів молоді у громаді.

Зустріч відбулася завдяки тренерці програми «Молодіжний працівник» Олені Арутюнян та регіональним партнерам програми USAID DOBRE в Кіровоградській області».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь