Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

27 лютого відбулося засідання круглого столу проекту « Розвиток туризму – майбутнє міста!»

Дата: 28.02.2019 09:49
Кількість переглядів: 556

Фото без опису27 лютого відбулося засідання круглого столу проекту « Розвиток туризму – майбутнє міста!»

В засіданні прийняли участь координатор проекту Наталія Телих, представники міської ради Людмила Кривошея, Євгеній Кулик,  краєзнавець Георгій Лашкул, викладач сільськогосподарського коледжу , волонтер Світлана Бадиця,  студенти сільськогосподарського коледжу  Тороп Вікторія та Подойма Наталія, які будуть приймати участь в проекті, як екскурсоводи тематичних екскурсій.

Обговорювалися питання роботи в Google зі створення карти історичних пам’яток міста Бобринець. Робочою групою визначено двадцять визначних пам’яток історії, які є важливими об’єктами культурної та історичної спадщини нашої громади. 

Наступним етапом проекту буде підготовка молоді до проведення тематичних екскурсій, а також створення трьох інформаційних стендів в центрі міста.

На засіданні піднімалися питання підземних ходів в місті, на які наші жителі неодноразово натрапляли при забудові. На думку Г.Лашкула,  ці комунікації було побудовано з метою захисту краму від пограбувань, для переховування людей та збіжжя під час нападів ворогів.

Є думка, що можна знайти невелику, безпечну частину цієї системи, щоб привідкрити завісу одного з найголовніших міфів нашого старого містечка. Бодай спробувати для інших поколінь.

Запрошуємо до співпраці громадські організації, ініціативні групи, небайдужих мешканців Бобринця взяти участь у проекті, допомогти наповнити  його цікавими фактами, документами та фотографіями, які мають історичну цінність. Це наша історія, наше місто, наша громада.

Інформаційний супровід  проекту буде розміщено в соцмережі Facebook, місцевій пресі та на сайті Бобринецької ОТГ.

 Засідання круглого столу  проводиться Громадською організацією «Бобринець – історико-культурна спадщина – туристична»  у рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що втілюється Cпілкою "Громадські ініціативи України", регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області»

 #ГІУ #DOBRE.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь