Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Добре чаювання кіноідей  з молоддю  Бобринецької громади

Дата: 26.02.2019 11:35
Кількість переглядів: 840

Фото без описуДобре чаювання кіноідей  з молоддю  Бобринецької громади

25 лютого відбулася робоча зустріч учнівсько - студентського парламенту та молоді Бобринецької  ОТГ щодо реалізаціі проекту Мандрівного кінотеатру

Ідея сторення мандрівного кінотеатру в Бобринецькій громаді вперше була запропонована  молоддю, адже живе спілкування – важлива складова сьогодення. На засіданні робочої групи по реалізації проекту учасники висловили свої  пропозиції та бачення особистої участі.

Найпопулярнішими з пропозицій стали: організація майстер-класів щодо створення кіно, відеороликів, організація під час переглядів роботи буфету для глядачів, перегляд  актуальних соціальних, просвітницьких фільмів з подальшим обговоренням, показ пізнавальних мультфільмів для  дітей, розробка сайту для поширення інформації про мандрівний кінотеатр з графіком роботи, опитувальником потенційних глядачів, організація роздільного сміття для учасників кінопереглядів.

 Щодо участі молоді у даному проекті, то хлопці та дівчата активно пропонують волонтерську допомогу у інформуванні про діяльність кінотеатру, допомогу у перевезенні та встановленні кіноапаратури, допомогу у  перегляді фільмів людям з інвалідністю, розробці моніторингу інтересів та попиту тематики кінопоказів глядачів різних вікових категорій.

Проект був підтриманий в рамках конкурсу «Місцеві ініціативи для розвитку громад» в рамках програми  DOBRE . Отож, ми неупинно рухаємося вперед – до кіногромади ! Бажаючих долучитися до цікавої  і корисної справи запрошуємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь