Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчання в Університеті срібного віку продовжуються

Дата: 25.02.2019 12:10
Кількість переглядів: 666

Фото без описуНавчання в Університеті срібного віку продовжуються

     21 лютого на факультеті французької мови студенти Університету срібного віку вивчали  особливості французької кухні та вчилися правильно вимовляти слова та будувати  речення під час відвідування ресторану.        Продовжилася робота на факультеті прикладного мистецтва: майстрині власноруч виготовили ляльки - мотанки «Травниці», які з давніх часів  були родинним оберегом українців.  Такі ляльки уособлюють собою єднання сімейних зв’язків поколінь. Це лялька, яка наповнена запашними лікарськими травами і є оберегом  здоров'я та гарного сну.

   22 лютого на факультеті англійської мови студенти Університету срібного віку  розпочали вивчати цікаву тему «Овочі та фрукти». Волонтер Віктор  Охремов навчав студентів правильно вимовляти слова, будувати  речення та розповідати про свої вподобання по даній темі.

     На факультеті вокального, хорового співу студенти Університету вивчали народні пісні до свята «Масляна», такі як «Варенички», «Свекрушечка». Викладач Валентина Змикало не лише навчає виконавської майстерності, але й збагачує загальну музичну культуру студентів Університету срібного віку.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь