Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День Святого Валентина для студентів Університету срібного віку та відвідувачів Гендерного ресурсного центру

Дата: 15.02.2019 16:42
Кількість переглядів: 460

14 лютого, у День закоханих, для людей срібного віку та учасників Гендерного ресурсного центру було організовано святкування: з розвагами, ліричним словом, сюрпризами.

Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея за дорученням міського голови В.Сніжка привітала жінок та чоловіків зі святом, подарувавши присутнім найкращі побажання та солодощі.

Для присутніх були проведені конкурси, бажаючі мали можливість сфотографуватися біля святкової фотозони, а також згадати молоді роки на танцювальному майданчику «Пісні семи десятих».

Членкиня ГО «Центр територіального успіху» Наталія Щіченко презентувала учасникам заходу акцію «Жива книга», щоб любителі літератури активно користувалися книгами для творчого обміну.

Родзинкою свята були виступ улюбленого публікою читця Олександра Неклеси з гуморесками та екскурс в історію свята у Франції, яку здійснила викладач Університету срібного віку Лідія Біліченко.

На вечірці було весело та панував позитивний настрій. Учасники заходу отримали задоволення і з нетерпінням чекають наступного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь