Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 14.02.2019 16:23
Кількість переглядів: 809

Фото без опису15 лютого виповнюється 30 років з того пам’ятного дня, коли остання колона радянських військ була виведена з Афганістану. Цей день став для нас особливою датою, коли ми вшановуємо воїнів-афганців і всіх тих, хто брав участь у бойових діях на території інших держав.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнені у солдатські шинелі.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну мирного життя. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Займаючись патріотичним вихованням молоді, беручи активну участь у громадському житті громади, намагаючись змінювати її на краще ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню.

Низько схиляю голову перед загиблими й із вдячністю звертаюся до героїв сьогодення: висловлюю слова щирої подяки за міцну державницьку позицію, за прагнення ціною власного життя та здоров’я зберегти Батьківщину та побудувати сильну європейську країну.

Усім, хто пройшов через горнило жорстокої війни,  бажаю вам і вашим рідним здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, мирного і щасливого майбутнього під єдиним синьо-жовтим прапором вільної незалежної України.

Нехай завжди над нами буде мирне небо!

 

З повагою

міський голова                                                                                                            В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь