Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 14.02.2019 09:40
Кількість переглядів: 642

Фото без описуЩорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, медичним працівникам та тим, кому довелося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети

14 лютого в переддень 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану в Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді вшанували тих, хто загинув, беручи участь у локальних війнах та врегулюванні воєнних конфліктів за межами України.

Міський голова Валерій Сніжко, голова Бобринецької районної організації УСВА Микола Тосік, члени організації, голова Бобринецької районної державної адміністрації Олег Тертичний поклали квіти до могили загиблого в Афганістані Чабанюка Ігора Івановича, вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

Валерій Вадимович висловив слова скорботи матері загиблого воїна-інтернаціоналіста Чабанюк Ганні Дмитрівні та вручив їй матеріальну допомогу.

Ми схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, та завжди будемо пам’ятати тих, хто не повернувся.

Вічна та світла пам’ять героям, які загинули, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь