Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома приватних нотаріусів, працівників державних нотаріальних контор, суб'єктів державної реєстрації та державних реєстраторів!

Дата: 13.02.2019 15:21
Кількість переглядів: 462

Фото без опису14.02.2019 Інститутом права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України спільно з Науково-експертним інститутом у сфері права «Правник» планується проведення практичного семінару у місті Києві за адресою: вул. Кустанайська, 6 та on-line по всій Україні на тему: «Законодавчі зміни у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. Правила ведення нотаріального діловодства. Оформлення справ для архівного зберігання».

Лекторами на семінарі будуть виступати начальник відділу-державний реєстратор відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Желінський Віталій Миколайович та завідувач Київського державного нотаріального архіву Лідія Олександрівна Гуль.

За результатами проходження навчання учасники отримують відповідний сертифікат.

Детальніша програма семінару на сайті - http://140219.nei-Iawyer.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь