Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Університет срібного віку продовжує свою роботу

Дата: 08.02.2019 16:24
Кількість переглядів: 571

Фото без опису4 лютого після новорічних канікул продовжує свою роботу Університет срібного віку. Заняття проводяться відповідно розкладу.

З психологічного  факультету розпочали другий навчальний семестр. Кожен спробував себе в ролі журналіста та інтерв’юера, визначаючи сімейні цінності та пригадуючи найприємніші миті родинного життя. Попрацювали із народними прислів’ями про сімейні стосунки, обговорюючи ті складні обставини й проблеми, з якими стикається людина. Ще багато цікавого чекає на студентів у цій поширеній та всеохоплюючій темі, то ж усі готові до подальшої роботи.

На занятті з англійської мови студенти змогли познайомитись з історією боротьби американського народу проти расизму та рівні громадянські права. Послухали в оригіналі промову видатного американського проповідника та лідера руху за громадські права Мартіна Лютера Кінга під назвою «Я маю мрію», яку в 1963 році одночасно слухали 300 000 американців. Дана промова і в теперішній час вважається шедевром ораторського мистецтва.

Слухачі факультету «здорового способу життя» дізнались багато цікавого про свідоме відношення до життя, особистий контроль над несвідомими процесами, 5 факторів про мозок, які впливають на життя людини. Також студентам сподобалась лекція викладача Світлани Бадиці про «вплив цукру на організм людини» та «як  відсторонитися від солодкого». 

Під час заняття факультету «комп’ютерні технології» слухачі повторювали свої знання та вміння працювати з текстовими документами, розв’язували ребуси та задачі комп’ютерної тематики. Викладач факультету Яна Бондаренко відзначила, що студенти з кожним заняттям вражають своїми вміннями та старанністю здобувати ази інформатики.

Активними були студенти під час заняття хореографії яке провела Олена Чіча.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь