Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Планова нарада керівників закладів освіти міста

Дата: 08.02.2019 14:52
Кількість переглядів: 576

Фото без опису06 лютого на базі комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» Бобринецької міської ради проведено планову нараду керівників закладів освіти міста, у якій взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради ЛІТВІНОВА Вікторія Петрівна, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту КУЗЬМЕНКО Оксана Володимирівна, лікар із загальної гігієни Бобринецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області ТЕРНЮК Людмила Олексіївна, методисти міського методичного кабінету, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста.

На нараді розглянуто питання:

1.    Інформаційно - роз’яснювальна робота як фактор підвищення ефективності реєстрації та підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

2.      Стан травматизму серед учасників освітнього процесу та вжиття закладів щодо його зменшення.

3.      Звіт про виконання бюджету відділу освіти, молоді та спорту міської ради за 2018 рік.

4.    Аналіз участі команди учнів закладів загальної середньої освіти міста у ІІІ обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін за січень 2018/2019 навчального року.

5.      Про стан розгляду скарг та звернень громадян, що надійшли                       до відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради

6.       Різне.

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Вікторія Петрівна обговорила з учасниками заходу нагальні питання щодо освітньої та фінансово-господарської діяльності закладів освіти міста. Також акцентовано увагу на роль адміністрації закладу освіти у забезпеченні реалізації заходів антибулінгового спрямування.

 

ТЕРНЮК Людмила Олексіївна проінформувала учасників наради про ситуацію у Бобринецькому районі із захворюваності на грип, гострі респіраторні захворювання та методи запобігання поширенню вірусних інфекцій у закладах освіти та одночасно надала керівникам закладів освіти практичні рекомендації щодо створення безпечного середовища для перебування дітей.

 

За результатами проведеної наради керівники отримали відповідні протокольні доручення.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь