Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчання освітян організації та ведення заходів цивільного захисту

Дата: 06.02.2019 16:22
Кількість переглядів: 460

Фото без опису6 лютого завідувач обласного методичного кабінету центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Купріянов А.С. провів функціональне навчання осіб керівного складу та фахівців закладів освіти Бобринецької громади, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на тему «Особливості організації та функціонування структури цивільного захисту закладів освіти. Організація та проведення Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини».

Під час семінару були розглянуті питання організації і ведення заходів цивільного захисту в закладах освіти, навчання персоналу за програмою загальної підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, розглянуті зразки плануючих та розпорядчих документів. Увагу керівників звернули також на заходи об’єктового тренування з питань цивільного захисту, які необхідно проводити з учасниками освітнього процесу під час Дня цивільного захисту (Тижня безпеки дитини).

Підводячи підсумки, присутні на семінарі відмітили, що проведення таких заходів сприятиме підвищенню рівня організації роботи з питань цивільного захисту у закладах освіти.

Фото без описуФото без опису

Для надання практичної допомоги, було розгорнуто мобільний пункт цивільного захисту, який разом з спеціалістами міської ради проводив консультацію населення та розповсюджував буклети по діям населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь