Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Триденний тренінг «Волонтерство в ОТГ»

Дата: 05.02.2019 14:09
Кількість переглядів: 749

Фото без описуВолонтерська діяльність є основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в собі найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.

2-4 лютого відбувся тренінг на тему «Волонтерство в ОТГ» в рамках програми «Молодіжний працівник» за підтримки програми DOBRE, в якому прийняли участь Бобринецька, Маловисківська та Новоукраїнська об’єднані територіальні громади. Учасники тренінгу були активними в 10 сесіях, в яких обговорювали питання даної теми та виконували практичні заняття.

Волонтер у Бобринецькій ОТГ – важливий і необхідний фактор розвитку громадянського руху. Завдяки волонтерській діяльності у нашій громаді можливо досягти значно більше з меншою затратою ресурсів. Добровільна соціально спрямована, неприбуткова робота дозволить активніше організувати та мобілізувати жителів ОТГ, а також формувати бережливе ставлення до результатів власної діяльності.

Тож, запрошуємо активних та небайдужих жителів громади, бажаючих зробити добрі справи на користь нашої громади до волонтерської роботи!!! Долучайтеся!!!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь