Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали ювілярку з 90-річчя

Дата: 29.01.2019 16:56
Кількість переглядів: 610

Фото без описуУ кожної людини житейське море шаленою хвилею б’ється об той берег, на якому доводиться мимоволі запитати себе: « чи так прожив своє життя?». В свій знаковий ювілей Пономаренко Тамара Іларіонівна жителька с.Коржеве може з гордістю казати, що життя прожите недаремно. Вона – дитина війни, учасник війни трудового фронту, ветеран праці, жінка з великим життєвим багажем за плечима. Народилася в с.Олександрівка Компаніївського району. Спроби окупантів відправити Тамару Іларіонівну – ще студенткою технікуму до Німеччини були невдалими. А згодом трудові буднів у м.Кропивницький, де працювала на канатній фабриці, потім в с.Коржеве – дояркою, кухаром.

З нагоди 90-річного ювілею до Тамари Іларіонівни завітали перший заступник міського голови Валентин Висоцький, в.о. старости Володимир Шкварко, голова міської ветеранської організації Лідія Беліченко та привітали іменинницю подарунком і квітами.

Шановна Тамаро Іларіонівно!, бажаємо Вам здоров’я, теплоти і ніжності від рідних і близьких, нехай родинне тепло, людська вдячність та пошана будуть вірними супутниками на довгій дорозі Вашого життя, а все зроблене Вами з душею та натхненням повертається до Вас сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь