Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

На шляху до відновлення ринку «Таврія»

Дата: 25.01.2019 13:43
Кількість переглядів: 1176

Багато жителів Бобринеччини пам’ятають часи  коли на ринку «Таврія» можна було придбати  товари на будь-який смак. Та з плином часу ринок почав поступово занепадати і у 2011 році він остаточно зачинився. З 2018 року місце, де була колишня «Таврія» почало активно розвиватися. Понад 10 підприємців громади виявили своє бажання розпочати свою діяльність на території колишнього ринку. Сьогодні тут  вже почали діяти низка торгових місць, зокрема: «Еко-буд», «Економ», «Кактус», «Жіноча білизна», «Саквояж», «Тан-Гріс»,  «Сезончик», «Дитячий одяг», «Постільна білизна» та інші.

Якщо Ви маєте бажання та ідеї для підприємства, яке буде надавати послуги чи товари жителям бобринеччини, запрошуємо вас втілити свої амбіції на території ринку «Таврія». Сьогодні тільки починається відродження ринку і вільних місць для торгівлі ще вдосталь. Розпочати свою діяльність на території ринку зовсім не складно, для цього просто потрібно написати заяву про виділення місця для торгівлі до комунального підприємства «Комунальник»

Сподіваємося незабаром ринок «Таврія» знову розквітне і жителі громади, району та гості бобринеччини зможуть задовольнити всі свої потреби товарами та послугами місцевих підприємців. Адже, якщо підприємства громади будуть мати достатньо споживачів вони почнуть розвиватися та давати надходження до бюджету громади, що позитивно вплине на розвиток території.

Тож запрошуємо всіх скористатися товарами та послугами, які надаються нашими місцевими підприємцями  на території колишнього ринку «Таврія».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь