Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренінг-кемп з баскетболу

Дата: 10.01.2019 13:49
Кількість переглядів: 603

Фото без опису29 грудня у Бобринецькій гімназії на базі міської ДЮСШ відбувся тренінг-кемп з баскетболу, участь в якому взяли представники Christian Atletic Mission з США та гості з Кропивницького – тренери та вихованці ДЮСШ №4.

Американські гості – місіонер та викладач зі Сполучених Штатів Грег Вайт разом із сином Джозефом Натаніелем Вайтом – засновником спортивної місії , завітали до Бобринця на запрошення тренера ДЮСШ Володимира Неклеси.

Тренінг у Бобринці став знаковою подією для спортсменів, адже представники американської баскетбольної школи вперше особисто ділилися досвідом та особливостями тренувань.

За словами Грега Вайта, тренери в Сполучених Штатах значну увагу приділяють розвитку індивідуальних здібностей гравця з наступним застосуванням їх у командній грі.

- За роки роботи в Україні я помітив зміни у розвитку баскетбольного руху, популярність цієї гри серед молоді зростає, що і радує. Відбувається й поступова зміна спортивних стереотипів, методи навчання стають пластичніші, й це добре, - каже Грег.

Попри те, що Грег і Джозеф Вайт перебувають в Україні не перший рік, вони не перестають дивуватися щирості й гостинності наших людей. Кажуть, що маємо неабиякий потенціал для розвитку, а молодь у нас просто чудова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь