Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Внесено зміни до Податкового кодексу України, в частині застосування РРО

Дата: 10.01.2019 11:56
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

Новоукраїнське управління ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що Верховною Радою України прийнято Закон України від 23 листопада       2018 року №2628-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду деяких ставок окремих податків і зборів» (далі – Закон №2628).

Так, Законом №2628 абзац четвертий пункт 296.10 ст. 296 Податкового кодексу України доповнено словами «а також лікарських засобів та виробів медичного призначення», тобто норми цього пункту не поширюються на платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, а також лікарських засобів та виробів медичного призначення. Відповідні зміни внесено і до Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР  «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон №265).

За результатом внесених змін пільги, передбачені статтею 9 Закону №265 щодо незастосування реєстраторів розрахункових операцій та розрахункових книжок, не розповсюджуються на осіб, які здійснюють торгівлю лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Дані зміни розпочали діяти з 01.01.2019 року.

 

 

Новоукраїнське управління  ГУ ДФС у Кіровоградській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь