Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкування Нового року в сільських клубах ОТГ

Дата: 02.01.2019 14:58
Кількість переглядів: 783

Фото без описуНаприкінці грудня для дітей всього світу починає оживати казка. Яскраво вбираються площі, вулиці та домівки. Святково прикрашені зали і сільських клубів ОТГ.

Напередодні новорічних свят 28 грудня за підтримки Агрофірми «Славутич», керівник Крутько Ю.М., Асоціація «Південна»,  керівник Стефанюк В.Ф. та ТОВ «Богданівка», керівник Шапошнік А.В., завідувач  Коржівським сільським клубом Змикало Валентина та староста Шкварко Володимир Миколайович завітали в кожну оселю до наймолодших жителів  сіл Червона Долина, Богданівка та Коржеве і разом із Дідом Морозом привітали солодкими  подарунками.

29 та 30 грудня в сільських клубах Дібрівки та Коржеве розпочалися казкові дійства для дітей та дорослих. Завідувачі клубів Валентина Змикало та  Євгенія Кириченко підготували та провели святкові програми,  ігри, конкурси. Казкові персонажі кружляли в танцях, гарними лунали вітання від Діда Мороза та Снігуроньки.

Кожна присутня дитина на святі отримала солодкі подарунки від міського голови Валерія Сніжка  та народного депутата України Станіслава Березкіна, а учасники конкурсів - ще й призи та іграшки. Привітала із прийдешнім Новим 2019 роком жителів сіл Дібрівки, Шляхового, Коржеве, Червона Долина, Богданівка заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, виконуючий обов’язки старости Володимир Шкварко, які побажали, щоб сяйво Різдвяної Зірки проникло до глибини сердець і наповнило їх вірою і добром, а щоб щедрі святкові дні дарували  радість дружніх зустрічей, любов і благодать, мир та злагоду, гармонію і кохання, миру і добра,  свободи та незалежності нашій Україні!

Завершилися свята новорічною дискотекою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь