Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкові новорічні пригоди в Бобринецькій ОТГ

Дата: 02.01.2019 12:41
Кількість переглядів: 1012

Фото без опису31 грудня у новорічну ніч біля головної ялинки міста відбулася справжня зимова казка. Чаруюче дійство для жителів громади створили вихованці, колектив комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради та активні жителі громади.

На початку свята до присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Валерій Сніжко.  Валерій Вадимович коротко підвів підсумки року та привітав жителів громади з наступаючим 2019 роком.

Святкове дійство було цікавим, насиченим та не залишило байдужим жодного глядача. Гості свята поринули в казкову атмосферу. Запальні танці казкових героїв, Санта-Клаусів, сніговичків та вокальні номери аматорів додали усім новорічного настрою. Особливо захоплююче за сюжетом казки, що розгорталося на сцені спостерігали діти. Усі бажаючі мали змогу поласувати солодощами та гарячим чаєм.

Сподіваємося, що для всієї громади 2019 рік - рік Жовтої Свині, принесе радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід, любов, злагоду та омріяний мир нашій державі!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь