Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова В.Сніжко привітав енергетиків з професійним святом

Дата: 22.12.2018 20:59
Кількість переглядів: 632

Фото без описуЩороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні відзначається День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

 

Це, у свою чергу, підкреслює важливість вкрай необхідної і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства. З нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика в «Бобринецькому РЕМ» ПрАТ «Кіровоградобленерго» працівників енергетичної галузі з професійним святом привітав міський голова Валерій Сніжко.

 

Звертаючись до енергетиків Валерій Вадимович висловив їм глибоку подяку за роботу, яку вони виконують у громаді, продуктивну співпрацю і побажав всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

 

Міський голова Валерій Сніжко, оголосив подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, трудові досягнення, професіоналізм, особистий внесок в розвиток енергетичної галузі та з нагоди Дня енергетика та вручив подарункові набори:

БОРМОТОВУ Сергію Вікторовичу – майстру Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго";

ТІТАРЕНКУ Сергію Олексійовичу – водію Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго";

ШУТЬ Анатолію Захаровичу – техніку Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго".Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь