Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова В.Сніжко привітав енергетиків з професійним святом

Дата: 22.12.2018 20:59
Кількість переглядів: 602

Фото без описуЩороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні відзначається День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

 

Це, у свою чергу, підкреслює важливість вкрай необхідної і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства. З нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика в «Бобринецькому РЕМ» ПрАТ «Кіровоградобленерго» працівників енергетичної галузі з професійним святом привітав міський голова Валерій Сніжко.

 

Звертаючись до енергетиків Валерій Вадимович висловив їм глибоку подяку за роботу, яку вони виконують у громаді, продуктивну співпрацю і побажав всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

 

Міський голова Валерій Сніжко, оголосив подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, трудові досягнення, професіоналізм, особистий внесок в розвиток енергетичної галузі та з нагоди Дня енергетика та вручив подарункові набори:

БОРМОТОВУ Сергію Вікторовичу – майстру Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго";

ТІТАРЕНКУ Сергію Олексійовичу – водію Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго";

ШУТЬ Анатолію Захаровичу – техніку Бобринецького РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго".Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь