Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічний карнавал для студентів «Університету срібного віку»

Дата: 22.12.2018 15:03
Кількість переглядів: 534

Фото без описуПриємно що, є свято, якому радіють усі. Свято, яке не знає кордонів ні в часі, а ні у віці. Напевно, єдине свято в році, яке обіцяє нам здійснення найзаповітніших мрій і бажань.

Так для студентів «Університету срібного віку» та учасників Гендерного ресурсного центру відбувся новорічний карнавал, де з вітальним слово до присутніх звернувся міський голова Валерій Сніжко та заступниця міського голови Людмила Кривошея. Глядачі отримали задоволення від виступу  дітей, вітання молоді, вокального колективу «Барви осені» з низкою колядок та привітань. А з посмішкою на устах і насолодою переглянули п’єсу «По ревізії», головним режисером якої є Валерій Решетніков.

Звичайно завітали в гості з вітаннями та побажаннями Дід Мороз з Снігуркою. По завершенню маскараду ведуча Світлана Бадиця запросила гостей до солодкого столу від міського голови та програми DOBRE.

Захід проведено громадською організацією «Центр територіального успіху» спільно з працівниками міської ради та територіального центру Бобринецької міської ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь