Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічний карнавал для студентів «Університету срібного віку»

Дата: 22.12.2018 15:03
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПриємно що, є свято, якому радіють усі. Свято, яке не знає кордонів ні в часі, а ні у віці. Напевно, єдине свято в році, яке обіцяє нам здійснення найзаповітніших мрій і бажань.

Так для студентів «Університету срібного віку» та учасників Гендерного ресурсного центру відбувся новорічний карнавал, де з вітальним слово до присутніх звернувся міський голова Валерій Сніжко та заступниця міського голови Людмила Кривошея. Глядачі отримали задоволення від виступу  дітей, вітання молоді, вокального колективу «Барви осені» з низкою колядок та привітань. А з посмішкою на устах і насолодою переглянули п’єсу «По ревізії», головним режисером якої є Валерій Решетніков.

Звичайно завітали в гості з вітаннями та побажаннями Дід Мороз з Снігуркою. По завершенню маскараду ведуча Світлана Бадиця запросила гостей до солодкого столу від міського голови та програми DOBRE.

Захід проведено громадською організацією «Центр територіального успіху» спільно з працівниками міської ради та територіального центру Бобринецької міської ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь