Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Внесено зміни до форми податкової накладної та розрахунку коригування

Дата: 06.12.2018 16:51
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

Новоукраїнське управління ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що Міністерством Фінансів України наказом від 17 вересня 2018 року № 763 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 31 грудня 2015 року № 1307» (далі – Наказ № 763) внесено зміни до форми податкової накладної та розрахунку коригування кількісних та вартісних показників до податкової накладної (далі – розрахунок коригування), а також до Порядку заповнення податкової накладної.

Згідно з пунктом 4 наказу № 763 цей наказ набирає чинності з першого числа місяця, що настає за місяцем його офіційного опублікування, крім абзацу другого пункту 6 та пункту 8 до Порядку заповнення податкової накладної, затверджених цим наказом, які набирають чинність з 01 січня 2020 року.

Наказ № 763 опубліковано 06.11.2018 у виданні «Офіційний вісник України», № 85, а отже, він набирає чинності 01 грудня 2018 року.

Таким чином, з 01 грудня 2018 року реєстрація податкових накладних та розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі - ЄРПН) здійснюється за формою, затвердженою наказом № 763, незалежно від дати складання таких податкових накладних та розрахунків коригування.

Податкові накладні та розрахунки коригування, які були подані на реєстрацію  до 01.12.2018 і реєстрація яких була зупинена, в подальшому (у разі прийняття відповідного рішення) реєструються в ЄРПН за формою, за якою такі документи були подані до ЄРПН.

 

Новоукраїнське управління ГУ ДФС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь