Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних сил України!

Дата: 05.12.2018 17:06
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних сил України. У цей день  ми з великою вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя благородній справі служіння Батьківщині, хто стояв у витоків нашого війська, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає цілісність нашої країни, її національні, конституційні інтереси, забезпечує безпеку громадян України у ці складні часи випробувань на міцність єдності України, як єдиної нації.

Це свято сильних, мужніх і хоробрих людей, які в будь-який час готові залишити все та стати захисником та опорою для своєї країни, міста, села, рідних та близьких. Ми завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, низький Вам уклін за те, що ми постійно відчуваємо себе захищеними та маємо змогу жити та працювати під мирним небом, не знаючи жахів і лихоліть  війни.   

Бажаю всім українським військовослужбовцям  злагоди, міцного здоров’я,  надійного родинного тилу, віри у силу власної держави, щастя, добра та миру!

 Нехай любов до України,  народна повага надихають Вас на перемогу й надають сил у нелегкій справі служіння народу України!

 З повагою

Міський голова                                             Валерій Сніжко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь