Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних сил України!

Дата: 05.12.2018 17:06
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних сил України. У цей день  ми з великою вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя благородній справі служіння Батьківщині, хто стояв у витоків нашого війська, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає цілісність нашої країни, її національні, конституційні інтереси, забезпечує безпеку громадян України у ці складні часи випробувань на міцність єдності України, як єдиної нації.

Це свято сильних, мужніх і хоробрих людей, які в будь-який час готові залишити все та стати захисником та опорою для своєї країни, міста, села, рідних та близьких. Ми завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, низький Вам уклін за те, що ми постійно відчуваємо себе захищеними та маємо змогу жити та працювати під мирним небом, не знаючи жахів і лихоліть  війни.   

Бажаю всім українським військовослужбовцям  злагоди, міцного здоров’я,  надійного родинного тилу, віри у силу власної держави, щастя, добра та миру!

 Нехай любов до України,  народна повага надихають Вас на перемогу й надають сил у нелегкій справі служіння народу України!

 З повагою

Міський голова                                             Валерій Сніжко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь