Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Ми забрали те, що нам належить!

Дата: 04.12.2018 14:54
Кількість переглядів: 674

Фото без опису24 листопада 2018 року на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» відбувся І етап Спартакіади центру із спортивного туризму- змагання з туристських навичок.

Змагання проходили у двох вікових групах. У змаганнях взяли участь 19 команд (80 учасників) закладів освіти Благовіщенського, Знам'янського, Новгородківського районів, м.Кропивницький, м.Олександрії, Бобринецької ОТГ, Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка та Льотної академії Національного авіаційного університету.

Учасники спартакіади змагалися на етапах: в'язання вузлів, визначення азимуту, залік з топографії та геодезії, визначення відстані, надання долікарської допомоги, транспортування «потерпілого», встановлення намету, розпалювання багаття.

Бобринецьку ОТГ представляли дві команди вихованців КЗ «ЦДЮТ» Бобринецької міської ради: «Мандрівник» та «Бобри».

Команда «Мандрівник» зайняла І місце в загальному заліку у молодшій віковій групі.

Легендарна команда «Бобри» зайняла ІІІ місце в загальному заліку у старшій віковій групі. Свою перемогу «Бобри» присвятили 70-річчю видатного туриста-першопрохідця, людині, яка займалася не лише розвитком туризму,а й працювала в театральному та культурному напрямках, Решетнікову Валерію Ростиславовичу.

24 листопада 2018 року розпочався новий І етап Спартакіади. Наші новостворені команди показали хороший результат для першого виступу, посівши 4 та 5 місця у молодшій та старшій вікових групах.

За високі досягнення та професіоналізм у галузі спортивного туризму щиру подяку висловлюємо: Гриценку Максиму Олександровичу, Слепченко Анні Петрівні, Слепченку Михайлу Петровичу, Чубакову Ігорю Сергійовичу.

Дорогі вихованці! Сподіваємось, що наші шляхи ще неодмінно перетнуться на складних туристських стежках.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь