Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відзначення з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2018 11:56
Кількість переглядів: 692

Фото без опису  Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

     На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть особи, які  потребують допомоги і уваги. 

    З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю  Бобринецькою міською радою проведено комплекс заходів. З метою виховання у підростаючого покоління толерантності та свідомого розуміння непохитної віри в життя у закладах загальної середньої освіти  проведено загальношкільні уроки доброти, акції, бесіди, конкурси малюнків, виховні години, круглі столи, конкурси плакатів, анкетування, класні години, тренінги. В сільських клубах та міських бібліотеках було проведено виставки малюнків для дітей з особливими потребами, книжкові виставки та виховні години.

    3 грудня відбулася зустріч міського голови Валерія Вадимовича Сніжка з школярами та дошкільнятами для вручення їм вітамінізованого пакунка. Також були вручені подарункові набори особам, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради.

        Користуючись нагодою хочеться подякувати всім, хто опікується особами з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього, та щиро побажати усім міцного здоров'я, щастя, удачі, витримки, мужності, оптимізму, можливості втілити в реальності всі плани та задуми, а також миру і спокою. Хай справджуються усі сподівання, а кожен день приносить лише гарні емоції.

В с.Дібрівка завідувачка сільським клубом Кириченко Євгенією провела бесіду з юними мешканцями села в підтримку людей з обмеженими фізичними можливостями «Навчи своє серце добру», під час якої діти висвітлювали своє бачення в ставленні до людей з обмеженими можливостями у малюнках.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь