Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Молодіжний форум в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 28.11.2018 14:18
Кількість переглядів: 638

Новий проект «Гендерний ресурсний центр» розпочав свою активну роботу. 27 листопада 2018 року у приміщенні КЗ «Бобринецьке навчально – виховне об’єднання «НВК« Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» відбувся форум у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Організували захід громадська організація «Центр територіального успіху», міжфракційне депутатське об'єднання «Рівні можливості», працівники міської ради   завдяки підтримці міського голови Сніжка В.В. та міжнародних організацій-донорів: NDI, USAID,DOBRE, Академії Жіночого Лідерства.

Серед запрошених учасників форуму були школярі та студенти, члени учнівсько-студентського парламенту, представники молодіжної громадської організації «ТЕМП», вчителі та небайдужі громадяни.

У привітальному слові Кривошея Л.П., заступниця міського голови із соціально-гуманітарних питань,  членкиня ГО «Центр територіального успіху» , вказала на актуальність і важливість проблеми насильства. Робота форуму була активною та насиченою, із тематичними презентаціями, відеороликами, повчальною промовою настоятеля Свято-Миколаївської громади отця Володимира Ткаченка. Долучилися до обговорення голова ГО «Центр територіального успіху», психолог Щіченко Н.І., працівниця служби у справах дітей та молоді Горецька Н.Є.

Додала цікавої інформаційної свіжості презентація волонтера Корпусу Миру Кормака Крейгі, який зупинився  на питанні «Як чоловіки можуть зупинити гендерне насилля у сім'ї»

Про насильство у сім'ї та менталітет українців говорила консультантка NDI із м.Черкаси Юлія Гончар, яка спонукала учасників заходу  до діалогу та закликала молодь бути відкритими, при необхідності користуватися телефонами довіри.

Мета проведення акції “16 днів проти насильства”  - це привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми - подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

І це лише початок активного життя ГО «Центр територіального успіху»

Долучайтеся з цікавими ідеями та пропозиціями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь