Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Туристичний баркемп: як посилювати туристичну привабливість Бобринецької громади

Дата: 27.11.2018 10:38
Кількість переглядів: 785

Фото без опису22 листопада у місті Бобринець відбувся «Туристичний баркемп: як посилювати туристичну привабливість Бобринецької громади». Захід мав три тематичні складові – розвиток територій та брендинг, туризм, медіа. Їх розкривали запрошені спікери, які мають досвід в реалізації різноманітних проектів, ініціатив, рухів, що спрацьовують на посилення туристичної впізнаваності міст, формування позитивного іміджу громади. Формат баркемпу передбачав неформальне спілкування зі знавцями у сфері прикладного локального туризму, брендингу громад та територій, медіа як інструменту для посилення іміджу та туристичної привабливості громади, подієвого маркетингу. Модераторка баркемпу - Ірина Ткаченко, директорка Агенція сталого розвитку "Хмарочос", експертка з брендингу та промоції, урбаністка.

Презентували свої проекти:

Артем Луценко та Кирило Поліщук - «Як формувати медіа обличчя громади та міста: практичні поради»

Людмила Кривошея - «Мандрівний кінотеатр громади»

Наталія Телих «Розвиток туризму силами громади»

Роман Базака «Як історія може розвивати туризм»

Наталія Соловйова «Візуальні проекти про місто: свіжі погляди, перетин історії та сьогодення»

Сергій Ткаченко «Як бігові події роблять громади впізнаваними?»

Практична частина баркемпу - робота в тематичних групах, де кожен осередок ідей фантазував над такими напрямками як : туризм та музеї, туризм та інфраструктура, туризм та екологія, туризм та спорт, туризм та театр, туризм та медіа (за підходом Волта Діснея). Також до баркемпу долучився Артур Чемерис з Черкас, який презентував в рамках Громадського партнерства з Програмою DOBRE результати проекту «Бюджет громади 2018!», а саме - бюджет для громадян.

Захід проводився спілкою "Громадські ініціативи України" в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Cпілка "Громадські ініціативи України" є регіональним партнером програми USAID DOBRE в Кіровоградській області.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь