Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Заняття Університету срібного віку

Дата: 23.11.2018 18:15
Кількість переглядів: 555

Фото без описуЗ 19 по 23 листопада робота в Університеті Срібного віку проходила як завжди цікаво і насичено.

Одним із улюблених  заняття у студентів  срібного віку є психологія.  Цього разу слухачі з цікавістю розглядали способи побудови родинного дерева з точки зору психології, значення позитивних і негативних слів та думок в житті кожної людини.

На факультеті краєзнавства знайомилися з творами українських митців, пов’язані з історією та культурою Бобринеччини та України.

Вчили правильно вимовляти слова і будувати  речення  французькою мовою, пов’язані з медициною та швидкою медичною допомогою.

Факультет здорового способу життя вніс в знання наших слухачів багато відомостей про склад, користь і властивості пророщої пшениці.

На заняттях комп’ютерних технологій студенти вчились набирати, редагувати і форматувати текст, розгадували кросворди і ребуси з інформатики, вчилися створювати різні види документів.

Пізнавальною стала година англійської мови, де українці змогли познайомитись з особливостями святкування Дня Подяки в Америці. Волонтер розповів історію виникнення та традиції свята, ознайомив зі стравами національної  кухні, які готують до цього дня.

21 листопада в день Гідності та Свободи  вшанували пам'ять загиблих, прийнявши активну участь у заходах, а від програми «DOBRE» отримали солодощі.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь