Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День Гідності та Свободи в Бобринецькій ОТГ

Дата: 21.11.2018 17:54
Кількість переглядів: 607

Фото без опису21 листопада в громаді відзначили День Гідності та Свободи. Революція Гідності була надзвичайно важким  іспитом для України, коли українці продемонстрували свою гідність, прагнення до свободи події яких стали життєстверджуючим вогнем української нації. Події, які сколихнули весь світ, не залишили байдужими жодної душі.

На першому поверсі адмінбудівлі поклали квіти до галереї слави героям Небесної сотні і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України.

Вшанували пам'ять, поклали квіти до меморіальних дошок загиблих воїнів АТО та герою Небесної Сотні Віктора Чміленка.

Урочистості продовжилися на території Свято-Миколаївської церкви, де отець Володимир провів панахиду за загиблими героями, після чого до меморіалу загиблим воїнам АТО та Віктору Чміленку,  присутні поклали квіти. Отець Володимир у своїй промові доніс до присутніх важливість подій, що відбувалися під  час Революції гідності та нагадав, що ми повинні не забувати  тих, завдяки кому над нашими головами мирне небо та всіляко допомагати нашим захисникам  теплими речами, продуктами харчування.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь