Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали з професійним святом - Днем працівника сільського господарства

Дата: 16.11.2018 15:48
Кількість переглядів: 621

Фото без описуТрадиційно третьої неділі листопада відзначаємо День працівника сільського господарства. Це свято знаменує не лише завершення сільськогосподарського сезону, а й підбиття підсумків роботи сільського господарства за рік. Сільськогосподарська галузь – основа економіки нашого регіону та запорука добробуту всієї України.

Міський голова Валерій Сніжко завітав до представників сільськогосподарської професії та з нагоди Дня працівників сільського господарства за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток сільського господарства нагородив подякою Бобринецької міської ради та вручив подарункові набори:

ЄВЛАДЕНКУ Миколі Олексійовичу – колишньому директору ВАТ «Бобринецька сільгосптехніка»;

КАТАНІ Михайлу Івановичу – колишньому голові колгоспу імені ХХ з'їзду КПРС;

ПІТЕНКУ Анатолію Івановичу –  колишньому керівнику Дослідного господарства "Червоний землероб" Кіровоградської обласної державної сільськогосподарської дослідної станції;

Валерій Вадимович також привітав колективи Бобринецького коледжу ім.Порика БНАУ з професійним святом та подарував закладу фліпчарт.

За дорученням В. Сніжка  заступники міського голови Валентин Висоцький та Людмила Кривошея привітали з професійним святом директора СТЕФАНЮКА Василя Федоровича та колектив ПрАТ "Виробниче договірне об'єднання асоціація «Південна», нагородили подякою  та вручили подарунковий набір.

Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, втілюються в життя плани, задуми та сподівання, а трудові успіхи примножуються!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь