Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 16.11.2018 08:49
Кількість переглядів: 441

Фото без описуШановні аграрії!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут і благополуччя людей.

Вас по праву називають годувальниками! Завдяки Вашим знанням і природній мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство, яке давно вже стало важливою складовою всієї економіки України.

Дорогі наші трударі! Велика подяка і низький Вам уклін за самовіддану працю, любов до рідної землі, терпіння та витримку. До того ж, Ви вже подбали про те, щоб у наступному році Україна була з добрим врожаєм!

Нехай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання, а земля буде щедрою на врожаї!

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я і благополуччя, щастя і добра, любові і достатку в домі, невичерпної наснаги і оптимізму, подальших успіхів в ім’я розквіту України і заради покращення добробуту всього українського народу!

 

З повагою

Міський голова                                                                                               В.В. Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь