Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги платників податків!

Дата: 15.11.2018 14:34
Кількість переглядів: 523

Фото без описуЗ 11 вересня 2018 року діють, виключно, нові бюджетні рахунки для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів

 

Новоукраїнське управління ГУ ДФС у Кіровоградській області звертає увагу, що граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджету закінчився 11.09.2018, отже з 11.09.2018 кошти, які сплачуватимуться платниками на рахунки зі старими реквізитами не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам, як нез’ясовані надходження.

Нагадуємо, що з 02.07.2018  змінились реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).

Інформація про реквізити нових бюджетних рахунків розміщено на суб-сайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області у розділі «Бюджетні рахунки», за посиланням: http://kr.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki//.

 

 

Новоукраїнське управління  ГУ ДФС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь