Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

"Пошук фінансових ресурсів: успішні практики місцевого економічного розвитку ОТГ"

Дата: 09.11.2018 13:50
Кількість переглядів: 853

Фото без описуВ рамках дводенного навчального семінару "Пошук фінансових ресурсів: успішні практики місцевого економічного розвитку ОТГ", який  проводився Кіровоградським Центром розвитку місцевого самоврядування, представники об’єднаних територіальних громад та органів місцевого самоврядування Черкаської та Харківської областей ознайомилися з кращими практиками об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області.

08 листопада  група представників місцевого самоврядування разом з спеціалістами Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування відвідали нашу громаду. Метою візиту був обмін досвідом в різних сферах діяльності громади, зокрема проектами місцевого економічного розвитку. Міський голова Валерій Сніжко привітав присутніх та  розповів про процеси децентралізації на Бобринеччині, головні аспекти діяльності Бобринецької міської ради, про роботу освітніх закладів та  територіального центру  міської ради.  Під час розповіді про проекти місцевого економічного розвитку перед присутніми виступив Піднебесний Дмитро Дмитрович, який є  одним з ініціаторів створення кооперативу бджолярів. Дмитро Дмитрович розповів про шлях до створення кооперативу, допомогу спеціалістів міської ради, та як діяльність кооперативу вплине на життя бджолярів громади.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності Євгеній Кулик розповів про запроваджені проекти на території громади, про співпрацю з донорськими організаціями та участь у проекті «DOBRE». З соціальними аспектами життя громади присутніх познайомила заступниця міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея. Зокрема Людмила Петрівна ознайомила присутніх з діяльністю «Інституту Срібного віку» та «Гендерного  центру».

В завершальній частині візиту гості з Черкаської та Харківської областей  здійснили ознайомчу екскурсію з Георгієм Лашкулом по місту. Під час прогулянки перший заступник міського голови Валентин Висоцький продемонстрував об’єкти,  ремонт яких було виконано за кошти громади та з залученням донорських коштів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь