Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Заняття Університету срібного віку

Дата: 08.11.2018 17:06
Кількість переглядів: 703

Фото без опису7 листопада в Університеті срібного віку відбулося ознайомлення з комп’ютерною технікою. Слухачі знайомились з комп’ютером, вивчали основні поняття, необхідні для роботи. Студентів зацікавили різні методи роботи з мишею та клавіатурою,  фото-тести з інформатики.  Час минув непомітно, і розлучатися зі світом комп’ютерних технологій зовсім не хотілося, тож студенти з  нетерпінням чекають наступних практичних занять.

На черговому занятті факультету здорового способу життя викладачка-волонтерка Світлана Бадиця опрацювала із студентами правила спілкування за методом Роберта Рома. Приділено увагу важливому елементу життя – сну, зокрема, складовим частинам, які забезпечують повноцінний нічний відпочинок. «Це вже третє заняття від часу започаткування Університету,-  зауважила Світлана Леонтіївна, - на якому закладаються основи теоретичних знань і ведеться підготовка до сприйняття консультаційного і практичного матеріалу».

Розпочалися заняття з факультативу танцю, на якому Олена Леонідівна розповіла про історію вальсу, вивчили три елемента, з приємною втомленістю, але щасливі від того, що отримується розійшлися відпочивати.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь