Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До дня працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2018 17:07
Кількість переглядів: 591

Фото без описуУ першу неділю листопада професійне свято відзначають працівники соціальної сфери – люди, на яких покладена почесна і відповідальна місія – надавати допомогу, дарувати тепло, увагу, любов тим, хто цього найбільше потребує. У цій когорті – колектив  територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради, яку  очолює  директор Валентина Коновальчук.

Сенсом життя працівників тер центру стали слова відомого українського письменника Івана Франка: “Життя людини до тих пір має цінність, доки вона може допомагати іншим людям”. За покликом серця, вони приходять на допомогу усім, хто потребує постійної уваги і турботи. Для них добре слово, виконані обіцянки – це найважливіше і найдорожче в житті. Забуваючи про власні негаразди, не шкодуючи сил і не рахуючись із часом, в будні і свята вони першими відгукуються на біди, турботи і жалі знедолених, одиноких громадян. Саме на їхні плечі, в основному жіночі, лягає величезний тягар чужих проблем, болю, страждань. І люди їм вірять, йдуть до них з упевненістю, що знайдуть співчуття, підтримку і допомогу.

Кожного дня  доводиться зустрічатися з чужим болем, бідою, стикатися з різними аспектами життя людини. Без любові та неймовірного бажання служити людям у соціальній сфері працювати неможливо.

Вся діяльність колективу територіального центру соціального обслуговування націлена на реалізацію стратегії реформування системи надання соціальних послуг, вивчення та впровадження Державних стандартів соціальних послуг, підвищення якості та ефективності їх надання, запровадження інноваційних форм роботи з людьми літнього віку.

 

  Ви обрали одну з найпрекрасніших професій і гідно несете звання соціального працівника, – зазначив, вітаючи працівників терцентру  голова Бобринецької міської ради Сніжко Валерій Вадимович.  Кожного дня вам доводиться зустрічатися з чужим болем, бідою, стикатися з різними аспектами життя людини. Переконаний, що без любові та неймовірного бажання служити людям, у соціальній сфері працювати неможливо. Ваші заслуги перед громадою неможливо переоцінити, адже ви допомагаєте найбільш вразливій категорії громадян.  Притаманні вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі – винагороджуються подякою і пошаною  жителів громади, яким ви допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості в завтрашньому дні. Хай завжди вас супроводжують бажання і можливість бути корисними людям.  Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, витримки, гараздів у ваших власних родинах та добробуту. Хай мудрість і мир завжди супроводжують Ваше життя, а щастя, тепло та любов ніколи не залишають Ваш дім!

За дорученням міського голови Валерія Сніжка, перший заступник міського голови Валентин Висоцький та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея привітали з професійним святом  працівників Територіального центру міської ради та працівників Управління соціального захисту населення, вручили солодощі та подяки Бобринецької міської ради.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь