Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитячий майданчик для дібрівчан

Дата: 30.10.2018 14:30
Кількість переглядів: 783

Фото без описуВ селах громади гостро стоїть проблема з дозвіллям підростаючого покоління. Відсутність місць, де малеча могла б змістовно проводити дозвілля,  розвиватися та спілкуватися.

Одним із основних завдань діяльності міського голови Валерія Сніжка та міської ради є забезпечення безпечних умов для проживання кожного громадянина, а зокрема малечі, яка є майбутнім нашої громади.

По мірі можливостей на території громади з’являються нові ліцензовані дитячі майданчики. В минулому році новий дитячий майданчик встановлено на території села Коржеве. В цьому році новий майданчик отримали дітлахи селища Дібрівка. Вони довго чекали на цю подію, і ось сьогодні 30 жовтня в найменших дібрівчан радісна подія. Працівники міської ради та КП «Комунальник» здійснили дитячі мрії, де малеча може весело і змістовно відпочити, розважитися у вільний час.

Висловлюємо подяку жителям села Дібрівка, які долучилися до роботи зі встановлення майданчика. Особливо приємно, що найпершими, хто прийшов на допомогу, це були саме дітлахи, які вже сьогодні можуть насолоджуватися іграми на нововстановленому ігровому комплексі.

Маємо надію, що новий майданчик не буде пустувати, та стане гарним місцем для зустрічі, веселого дозвілля малечі. Сподіваємося, що кожен житель Дібрівки поставиться з розумінням та буде берегти встановлений майданчик, адже майбутнє в наших руках!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь