Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Переваги подання звітності в електронному вигляді

Дата: 23.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 589

Фото без описуЧас іде і прогрес не стоїть на місці, якщо раніше доводилось стояти в чергах, щоб подати звітність, то сьогодні, це робить програмне забезпечення всього за п’ять хвилин. У платника податків є вибір – подавати звітність в електронному вигляді в режимі он-лайн або віднести її самостійно до територіальних органів ДФС.

До переваг подачі електронної звітності відноситься: економія часу, вибір часу здачі звітності, зручного для вас, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.

Новоукраїнське управління ГУ ДФС в області нагадує, що для зручності платників податків Державного фіскальною службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет платника» (далі – ЕКП), скористатись ним можливо цілодобово як з  персональних комп’ютерів так і з смарт пристроїв, сервіс працює безкоштовно. За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДФС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платникам окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою : https://cabinet.sfs.gov.ua/ з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

Новоукраїнське управління ГУ ДФС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь