Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Урочистості з нагоди Дня людей поважного віку та відкриття Університету Срібного віку

Дата: 02.10.2018 17:58
Кількість переглядів: 678

Фото без описуЗолотава фарба, яку осінь підбирає для листя дерев, та срібло павутинок бабиного літа – все це нагадує про тихе надвечір’я красивих, мудрих, поважних, активних мешканців Бобринецької громади, які заслуговують на гідне життя, визнання і повагу.

1 жовтня відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. До запрошених з теплими вітальними словами звернувся міський голова Валерій Сніжко, побажавши залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими, вручив квіти з подарунками та відзнаки. Сповненими енергії піснями привітали присутніх зі святом аматори.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну участь у вирішенні питань соціального захисту ветеранів, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня людей похилого віку і Дня ветерана України нагороджено:

Почесною грамотою Кіровоградської обласної організації ветеранів України ЛАШКУЛА Георгія Олексійовича – члена президії ради Бобринецької міської організації ветеранів України;

Грамотою Кіровоградської обласної організації ветеранів України НЕКЛЕСУ Олександра Дем’яновича – члена президії Бобринецької міської організації ветеранів України;

Подякою Кіровоградської обласної організації ветеранів України

КІСІЛЬОВУ Валентину Яківну – голову первинної організації ветеранів України ВАТ «Бобринецька сільгосптехніка»;

САМБОРСЬКУ Неллю Михайлівну – члена президії Бобринецької міської організації ветеранів України;

Відповідно до розпорядження міського голови від 28 вересня 2018 року за активну громадську позицію та з нагоди Дня людей похилого віку і Дня ветерана України нагороджено Грамотою Бобринецької міської ради:

ПИЖОВУ Валентину Петрівну – волонтера, учасника художньої самодіяльності;

ТКАЧЕНКО Віру Лаврентіївну – голову первинної ветеранської організації «Грицькове»;

ЯЩЕНКО Валентину Петрівну – волонтера, учасника художньої самодіяльності.

Цей прекрасний день людей поважного віку став стартом цікавої та змістовної події у житті Бобринецької об’єднаної територіальної громади - відбулося  урочисте відкриття Університету срібного віку.

Валерій Вадимович побажав слухачам Університету приємного спілкування, обміну життєвим досвідом та вручив символічний студентський квиток, запросивши усіх бажаючих до навчання. Квиток прийняли у свої руки активісти громади Георгій Олексійович Лашкул та Неля Михайлівна Самборська.

Заздалегідь членами громадської організації «Центр територіального успіху» було проведено анкетування та визначено напрямки діяльності нового закладу. Отож, в Університеті срібного віку діятимуть: психологічний, літературно-художній, краєзнавчий факультети, факультети рослинництва та квітникарства, іноземних мов, вокального та хорового співу, танцю, здорового способу життя та прикладного мистецтва. А також факультативи: скандинавської ходи, фітнесу та фітотерапії. Заняття розпочнуться за тиждень на базі територіального центру Бобринецької ОТГ.

А в день свята зібралося поважна аудиторія людей, дійсних студентів Університету срібного віку. Всі зацікавлено прислухалися до інформації, жваво запитували про розклад занять. Голова громадської організації Щіченко Н.І. повідомила слухачам про роботу  закладу, представила дорослим студентам викладачів-волонтерів, які із ними працюватимуть протягом навчального року. Університет буде діяти на базі територіального центру міської ради, який розширює спектр надання послуг для жителів, надаючи соціально-педагогічні послуги.

За детальною інформацією звертайтеся в територіальний центр до Бондаренко Яни Вікторівни, відповідальної за роботу Університету (тел.:097-714-16-53).

За дорученням міського голови В. Сніжка перший заступник Влентин Висоцький, заступник з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, та голова МВО Лідія Беліченко відвідали ветеранів та вручили продуктові набори Войнаровській Любов Григорівні, Коваль Вірі Яківні, Хмаріну Івану Васильовичу, Неклесі Дем'яну Дем'яновичу, Ворнікову Григорію Яковичу, Безсонову Григорію Івановичу.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь