Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Дорогі бобринчани!

Дата: 28.09.2018 15:47
Кількість переглядів: 876

 Фото без описуСьогодні наше рідне, кожному жителю дороге місто Бобринець, відзначає свою 251-у річницю. Цього дня наші серця переповнює радість і гордість за місто, яке стало нашою затишною домівкою.

День міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

    Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

  Усі досягнення, якими багата Бобринеччина, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

  Дякую кожному з вас, шановні бобринчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій міста, покращення добробуту його жителів.

  Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

     Від щирого серця вітаю всіх бобринчан з Днем міста! Від усієї душі зичу усім мешканцям нашого славетного краю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

    Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

     З Днем народження, Бобринець !

З повагою

Міський голова                                                                                                      Валерій Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь