Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чергова перемога

Дата: 26.09.2018 11:40
Кількість переглядів: 519

Фото без опису22 вересня 2018 р. на СК «Олімпієць» відбувся черговий тур першості області з футболу серед дитячо-юнацьких команд. Юні футболісти комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради прийняли гостей з смт. Петрово – команду ДЮСШ «Інгулець».

Команда гостей прибула на гру завчасно на комфортабельному автобусі і на 70% укомплектована гравцями з м. Жовті Води Дніпропетровської обл., хоча це першість Кіровоградської обл. і вони не мали права брати участі в цих змаганнях, але в регламенті цього не прописано.

Матч розпочався з упевнених комбінаційних дій гостей, але через 5 хв. господарі перехватили ініціативу і на 10 хвилині Клим Владислав забиває перший гол, через 8 хв. Миколенко Денис подвоює перевагу. На 25 хвилині команда «Інгулець» відіграє один гол, але під завісу тайму (матч складається з двох таймів по 30 хв.) Денис забиває свій другий гол і рахунок стає 3:1 на користь господарів . У другому таймі свої можливості забити голи упустили Клим Владислав (двічі) і Миколенко Денис. А не забиваєш ти -  забивають тобі, і форвард гостей на 45 хвилині забиває другий гол. Але попри зусилля суперника, бобринчани відбивали їх атаки, і в черговий раз змарнували гольовий момент.

Матч так і закінчився з рахунком 3:2 на користь КЗ «ДЮСШ» м. Бобринця. Слідуючу гру юні футболісти проведуть в м. Кропивницькому з СДЮШОР-2.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь