Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Урочистості з нагоди 27-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 27.08.2018 17:58
Кількість переглядів: 1189

Фото без опису24 серпня в громаді  відбулися урочисті заходи присвячені Дню Незалежності України.

Вже 27-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян.

В ході урочистостей міський голова Валерій Сніжко привітав всіх присутніх зі святом та нагадав про значущість цієї дати для українського народу. Адже День Незалежності України - довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпіннямю. Саме цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії - скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва помаранчевої революції, герої небесної сотні, герої-захисники воїни АТО…

Свято Незалежності не може оминути родини тих, хто захищав нашу Батьківщину в роки Другої світової війни та зустрічає свято сьогодні на передовій. Український народ пишається сміливістю, патріотизмом своїх воїнів.

Низький уклін і щирі співчуття кожному, хто втратив батька, сина, брата, онука, товариша і тим, хто чекає на повернення.

В переддень свята, за дорученням міського голови В.Сніжка, з нагоди 27 річниці проголошення Незалежності України працівники міської ради відвідали, поспілкувалися , подякували батькам — героям за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання синів.

На урочистих заходах відмічено та нагороджено:

Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради:

ШКВАРКА Володимира Миколайовича - виконуючого обов’язки старости села Червона Долина

Грамотою Кіровоградської обласної ради:

МЕЛЬНІКОВУ Наталію Володимирівну - начальника відділу реєстрації Бобринецької міської ради

ПОПАДІНА Григорія Григоровича - слюсара-сантехніка Бобринецького коледжу ім. В.Порика Білоцерківського НАУ

Нагородили медаллю Бобринецької міської ради «З ювілеєм» за мужність та героїзм проявленні під час участі в антитерористичній операції, активну життєву позицію та з  нагоди 27-річниці Незалежності України:

КАПІТОНЕНКА Миколу Петровича - підполковника, військового комісара Бобринецького районного військового комісаріату

СТЕЦЕНКА Олександра Вікторовича - учасника антитерористичної операції на Сході України

Оголошено подяку Бобринецької міської ради за сумлінну працю, вагомий внесок в соціально-економічний розвиток міської об’єднаної територіальної громади та з нагоди 27-річниці Незалежності України

ГУРИНІЙ Людмилі Федорівні - секретарю-друкарці комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІII ступенів №5» Бобринецької міської ради

ГОДОВАНИКУ Сергію Олексійовичу - фельдшеру з медицини невідкладних станів Бобринецької підстанції, станції екстреної (швидкої) медичної допомоги територіального медичного об’єднання «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області»

КОНОВАЛЬЧУК Тетяні Миколаївні - адміністратору по обслуговуванню інформаційних систем Бобринецького коледжу ім. В. Порика Білоцерківського національного аграрного університету

МИРОНЕНКУ Віктору Володимировичу - робітнику з благоустрою комунального підприємства «Комунальник».

З нагоди такого важливого свята хочеться побажати сил у боротьбі та досягнень поставленої мети. Любові до рідної землі! Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Сьогодні важливо одне: наша перемога, наше майбутнє! Давайте змінимо нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! І в наших душах горить невичерпний Шевченківський вогонь любові до рідної землі!  Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь