Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святковий концерт "Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи" в с.Дібрівка

Дата: 23.08.2018 15:11
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуНа передодні важливих державних свят Дня Прапора та Дня Незалежності України у с.Дібрівка відбувся святковий концерт «Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи» та святкова дискотека.  Міський голова Валерій Сніжко привітав присутніх зі святом та побажав усім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. У своєму виступі Валерій Вадимович наголосив на значущості даного свята, оскільки воно дозволяє усвідомити, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни.

У ході концертної програми, яку підготувала завідуюча Дібрівським сільським клубом Євгенія Кириченко звучало багато тематичних пісень, гарних прозових та римованих рядків про нашу рідну неньку Україну у виконанні аматорів різної вікової категорії та порадували чудовою хореографічною композицією. Насичена концертна програма подарувала масу задоволення усім присутнім. Щирі оплески, схвальні відгуки – все це слідувало по закінченню виступу, що є найкращим доказом повної віддачі у виступах аматорів перед публікою.

 По закінченню заходу молодь мала змогу провести весело час на святковій дискотеці.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь