Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Державний прапор України - втілення мрій предків про свободу і незалежність України

Дата: 23.08.2018 14:45
Кількість переглядів: 1059

Фото без описуДень Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

23 серпня на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної  громади  відбулися урочистості, присвячені відзначенню Дня Державного Прапора України.

Участь в урочистостях взяли працівники державних установ, громадських організацій та військовослужбовці.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв, що віддали своє життя, захищаючи кольори нашого Державного прапора  в  боротьбі за незалежність та зоні проведення антитерористичної операції.

Після урочистої частини поклали квіти до пам’ятника Невідомого солдату,  вшанували пам’ять  воїнів-земляків, до пам’ятників  воїнам-інтернаціоналістам та жертвам Чорнобиля, загиблим вчителям, учням міста, та до меморіальних дошок.  Завершилася хода біля пам’ятного хреста «Арки пам’яті учасникам АТО», на території Свято-Миколаївської церкви, де вшанували пам'ять воїнам, які  загинули в зоні АТО і поклали  їм квіти.

За дорученням міського голови В.Сніжка відвідали батьків загиблих героїв АТО, ЛУЦКА Степана Миколайовичу та Софію Степанівну, ПИСАРЕНОК Володимира Михайловича та Наталію Павлівну, ВОЛКОТРУБ Галину Миколаївну, ОЛЕФІРЕНКО Галину Григорівну, СТОРОЖЕНКО Наталію Миколаївну вручили квіти, подарункові набори з нагоди 27-ї річниці Незалежності України та подякували за зразкове виконання батьківських обов’язків, патріотичне виховання синів-героїв: ЛУЦКА Анатолія Степановича, ПИСАРЕНОКА Андрія Володимировича, ВОЛКОТРУБА Віталія Юрійовича, ОЛЕФІРЕНКА Юрія Борисовича, СТОРОЖЕНКА Олега В’ячеславовича.

Український прапор став насправді символом патріотизму, віри, сили і наснаги кожного українця у перемогу з агресором, а для воїнів слугує оберегом. Тож нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення, на нові добрі починання в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь