Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2018 10:47
Кількість переглядів: 501

Фото без описуШановні жителі громади, щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України.

З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, сьогодні ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права, у якому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси та багатство рідної землі.

Символічно, що ми відзначаємо його напередодні Дня Незалежності. Адже національний прапор — один з найважливіших символів державності і єднання нації в усіх країнах світу.

Український прапор… Сьогодні ці слова сповнені особливим змістом. Адже цієї миті на сході, наші побратими, ризикуючи життям, захищають його, виносять з вогню і бережуть коло серця.

Переконаний, що наш стяг — кольору мирного неба та стиглої пшениці — обов’язково повернеться і буде гордо розвиватися над східними землями України, тому що це втілення мрій предків про свободу і незалежність України.

Злагоди всім нам та віри у нашу Батьківщину! Слава Україні!

З повагою

міський голова                                                                                                                                                                                              В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь