Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Університет срібного віку

Дата: 08.08.2018 16:38
Кількість переглядів: 1755

Фото без опису

8 серпня відбулася зустріч за Круглим столом представників громадських організацій, активістів, влади, волонтерів та мешканців громади поважного віку з з питань діяльності Університету срібного віку.  Ідея створення такого незвичного навчального закладу на території Бобриненцької ОТГ виникла у директора територіального центру  В. Коновальчук, яку  підтримали  міський голова В. Сніжко, працівники міської ради, активістки громадської організації «Центр територіального успіху», жінки –активістки, які пройшли навчання в Академії Жіночого Лідерства.

 Справа ця потрібна не лише для людей срібного віку, а і для їх родин та активного життя усієї громади, переконалися присутні, вислухавши цікаву розповідь пані Фаїни  Позднякової з міста Кропивницького. Вона є керівником Університету третього віку у нашому обласному центрі на базі Центрально-державного педагогічного університету ім.В.Винниченка. Гостя поділилася досвідом роботи їх навчального закладу та побажала успішного старту Університету у Бобринці.

До запрошених звернулися заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та начальник відділу економічного розвитку торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності Євгеній Кулик, які люб’язно запропонували свою підтримку і допомогу у проведенні різноманітних занять та заходів для бажаючих. Волонтерки громадської організації провели письмове опитування запрошених, щоб отримати інформацію про уподобання і запити майбутніх студентів Університету.

Тож незабаром у нашій громаді почне свою діяльність Університет, що об’єднає людей у групи за інтересами, надасть слухачам знання з психології, мистецтва, історії рідного краю, фінансової, медійної та юридичної грамотності, а також дозволить цікаво, змістовно, пізнавально  проводити вільний час та розкрити  свій потенціал на користь громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь