Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Підписано контракт з директором Бобринецького дошкільного навчального закладу №1 «СОНЕЧКО»

Дата: 02.08.2018 09:09
Кількість переглядів: 1759

Фото без опису

26 липня 2018 року завершився конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Бобринецького ДНЗ №1 «СОНЕЧКО», що проводився відповідно до Тимчасового порядку призначення керівників закладів освіти м. Бобринця.

Конкурсний відбір на посаду керівника Бобринецького ДНЗ №1 «СОНЕЧКО» здійснювався із залученням представників Бобринецької міської ради, відділу освіти, молоді та спорту міської ради, представників профспілки працівників освіти і науки України, педагогічних колективів закладів дошкільної освіти міста, батьківської громадськості та депутатського корпусу.

Позмагатися за вакантну посаду майбутнього керівника та прогресивного освітнього менеджера, який щиро захоплений своєю справою висловили бажання 3 особи.

У ході конкурсного відбору претенденти мали можливість відповісти на запитання конкурсної комісії та презентувати своє бачення плану розвитку закладу дошкільної освіти, в якому хочуть працювати.

За результатами відкритого голосування конкурсна комісія ухвалила рішення визнати конкурсний відбір таким, що відбувся та визначилася    з переможцем.

31 липня 2018 року між міським головою Валерієм Вадимовичем Сніжком, з однієї сторони та громадянкою Васильєвою Ольгою Вікторівною, з іншої сторони, укладено контракт.

Цього ж дня міський голова представив колективу Бобринецького дошкільного навчального закладу №1 «СОНЕЧКО» новопризначеного директора та висловив побажання плідної співпраці з метою створення позитивного іміджу закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь