Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Фахівці юстиції підвищили правосвідомість понад 36 тисяч мешканців Кіровоградщини

Дата: 30.07.2018 16:55
Кількість переглядів: 635

Під час проведення правопросвітницьких заходів на території Кіровоградської області про права людини дізналися близько 36 тисяч осіб.

Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул під час підбиття підсумків роботи за I півріччя.

«З початку року фахівці управління активно займалися консультуванням громадян під час організації мобільних точок. Відтак ми здійснили 42 виїзди в 17 віддалених населених пунктів області. Окрім цього, всі бажаючі мали можливість отримати оперативну правову допомогу безпосередньо на вулицях міста під час роботи інформаційних наметів. Також ми активно проводили різноманітні семінари та тренінги для представників різних вікових груп. Під час подібних заходів розповідали, як реалізувати свої права. Зокрема йдеться про те, як захиститися від домашніх тиранів, скористатися податковою пільгою для повернення коштів студентам-контрактникам або ж отримати послуги в сфері державної реєстрації у будь-який зручний час за допомогою «Онлайн-будинку юстиції», – повідомив Вадим Гуцул.

За словами посадовця, упродовж першого півріччя фахівці юстиції також активно налагоджували співпрацю з партнерськими організаціями. Зокрема завдяки цьому вдалося розповсюдити серед населення області понад 40 тисяч примірних інформаційних буклетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь