Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Нова форма обслуговування – робота мультидисциплінарної команди

Дата: 17.07.2018 09:13
Кількість переглядів: 1400

Фото без описуЗ метою покращення соціального обслуговування найбільш вразливих верст населення та забезпечення якісних умов життя незалежно від місця проживання комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради у своїй діяльності впроваджує нові форми роботи. У Територіального центру запроваджено мультидисциплінарний підхід надання комплексу соціальних послуг особам, які проживають на території Бобринецької міської ОТГ та знаходяться в складних життєвих обставинах.

До складу команди входять: робітник з комплексного обслуговування та  ремонту будинків, соціальний робітник, сестра медична, перукар, швачка, соціальний працівник відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

Мультидисциплінарна команда надає різні види соціальних послуг безкоштовно і на платній основі громадянам, що перебувають на обліку в територіальному центрі. Основними видами послуг є : господарські роботи (розпилювання дров, косіння трави), послуги перукаря та швеї, інформаційні послуги. 

В липні місяці мультидисциплінарна команда відвідала села Коржеве та Богданівка, де   були  надані соціальні послуги: косіння трави, послуги перукаря, вимірювання артеріального тиску. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання, осіб, що перебувають на обліку. 

Для отримання послуг мультидисциплінарної команди, звертайтесь до Територіального центру Бобринецької міської ради за адресою: вул. Миколаївська (Леніна), 47 (колишнє приміщення кінотеатру, вхід зі сторони пожежної частини) або за телефонами 3-46-71, 097-714-16-53 з 08.00 до 16.00 години з понеділка по п’ятницю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь