Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») об’єднав активну молодь Кіровоградщини

Дата: 26.06.2018 11:02
Кількість переглядів: 645

Фото без описуМетою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

З 14 по 18 червня 2018 на Кіровоградщині проведено ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У наметовому містечку на території Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 2 отаборилися 33 рої-переможці районних (міських) етапів (більше 400 учасників) аби в атмосфері козацького побуту та традицій позмагатися в спритності, витривалості, знаннях історії українського лицарства на обласному етапі гри.

Бобринецьку об’єднану територіальну громаду представляв рій «Відважні» комунального закладу «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1»: Гавриленко Денис, Ткаченко Костянтин, Бережна Ірина, Волошин Олександр, Дмитрян Артем, Івашина Богдан, Багрін Владислав, Екштейн Олександра, Чебанова Катерина.

В день старту обласного етапу учасники змагань провели мистецький конкурс «Ватра» («Слава героям»), взяли участь у козацькій раді, організували вечірні гутірки за інтересами.

Протягом 5 днів джури почергово змагалися у таких змаганнях: мистецький конкурс «Ватра», «Туристська смуга перешкод», здавали звіт      про Добре діло, яке вони робили протягом навчального року, пройшли конкурс «Відун» (той, хто все відає – знає, особливо про історію рідного краю), надавали першу долікарську допомогу з елементами рятувальних робіт у конкурсі «Рятівник», демонстрували свою влучність (конкурс «Стрільба») та навички зі стройової підготовки (конкурс «Впоряд»).

Не дивлячись на те, що програма заходу була дуже насиченою, діти все одно знаходили час і пограти у футбол, волейбол і під гітару співати.

Та найголовніше що дає ця гра – можливість спілкування один з одним. Змагання перетворили всіх учасників не на суперників, а на справжніх друзів, здатних підтримати один одного.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь